Lepota dolazi iznutra

Purederm tretman za oblikovanje tela CO2 i gel za hlađenje


purederm tretman za oblikovanje tela co2 i gel za hladjenje
Cena:
525.45 din420.36 din
kom


Opis:CAROBNI TRETMAN ZA OBLIKOVANJE TELA -ANTICELULIT. TRETMAN ZA OBLIKOVANJE TELA SE SASTOJI OD CO2 FLASTERA I GELA ZA HLADJENJE. Ovaj carobni tretman je razultat naseg patenta co2 koji pomaze mrsavljenju I patenta gela koji hladi I sadrzi adiposlim I oblikuje telo uklanjajuci celulit. Uz pomoc tretmana telo postaje zategnuto, definisan struk,ravan stomak , zategnuta zadnjica I dobijate zenstven izgled.
Tretman za oblikovanje tela co2 flaster je kombinacija kiselina i karbonata . Generise veliku kolicinu karbonata koja u kontaktu sa gelom za hladjenje poboljsava mikrocirkulaciju i metabolizam koji cini telo savrseno oblikovanim. Gel za hladjenje koji sadrzi tretman sadrzi Adiposlim koji je kombinacija cofeina PPc-a i q 10 koenzima koji dubinski prodire u telo i redukuje celulit i telo dobija zategnut izlgled.
U preparatu je i cuvena engleska gazirana voda HARROGATE, koja uspesno vraca vlaznost i hidrira telo.
Kako se koristi 1. Kao sto je na slici prikazano , otvorite kesicu tako da odvojite deo u kome se nalazi co2 flaster od dela u kome se nalazi gel 2 Gel za hladnjenje cete naneti na flaster co2 ,da ga dobro upije . 2. Uklonite zastitni papir sa flastera co2. Stavite flaster na zeljeni deo tela npr STOMAK , ZADNJICA , BEDRO , PODLAKTICA , BUTINE ITD. I
sperite ostatke tretmana vodom.
Ukoliko se pojavi blago crvenilo , moze biti rezultat delovanja co2 i ubrzo ce prestati.
Napomena: najbolji efekat se postiže primenom 3 tretmana nedeljno u trajanju od mesec dana


Proizvodi iz iste kategorije

  • losion za zatezanje koze belo grozdje
    Losion za zatezanje kože belo grozđe
  • buter za telo maslinovo ulje omega 3
    Buter za telo ,maslinovo ulje omega 3
  • losion za telo krastavac i aloe vera
    Losion za telo krastavac i aloe vera